TRE-aloituskurssit

Tervetuloa tutustumaan oman kehosi viisauteen!

Aika: 16.6. klo 17-20
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6, Jämsänkoski

Aika: 20.6. klo 17-20
Paikka: Riikan JoogaHetki, Ratakatu 8, Mänttä

Hinta: 87 euroa
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: ehea.sydan@gmail.com

Kurssi sisältää
• TRE-stressinpurkuliikkeiden harjoittelun
• tietoa stressireaktioiden synnystä ja palautumisesta
• ohjauksen TRE:n harjoittamiseen itsenäisesti
• ohjauksen itsesäätelyyn
• kirjallisen materiaalin
• kurssin jälkeisen etätukimahdollisuuden

Yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja ja hermoston ylivireyttä lempeästi ja yksinkertaisesti. TRE:n harjoittaminen helpottaa stressistä vapautumista sekä rentouttaa ja mobilisoi jännittyneitä lihaksia, joten se sopii mainiosti myös urheilusuorituksesta palautumisen tueksi. Lisäksi TRE:n harjoittaminen vähentää reaktiivisuutta ja ylireagointia sekä vahvistaa levollisuutta, kehotietoisuutta ja kykyä olla läsnä. Auttamistyötä tekeville TRE on hyvä apu sijaistraumatisoitumisen ennaltaehkäisyyn.

TRE-harjoituksessa tehdään helppo alkuverryttelysarja, joka käynnistää lihaksissa kevyen tärinän. Tärinä koetaan yleensä hyvin miellyttäväksi ja rentouttavaksi. Kurssilla oppimaasi harjoitusta voit jatkaa itsenäisesti kotona, saat siihen kurssilla selkeän opastuksen. Kurssin jälkeen sinulla on myös mahdollisuus osallistua jatkossa järjestettäviin TRE-ryhmiin, joissa voi syventää omaa prosessia.

TRE-harjoitus sopii kaikille perusterveille henkilöille. Seuraavissa terveydellisissä tilanteissa TRE-harjoituksen aloittamista ei aina suositella: raskaus, sydänsairaus, epilepsia, syöpähoidot, äskettäinen leikkaus, vakava mielenterveydellinen sairaus esim. skitsofrenia, psykoosi ja voimakas psyykelääkitys. Epäselvissä tapauksissa kysy lisätietoa ohjaajalta ja/tai konsultoi lääkäriäsi.

Kurssin vetäjä Miia Setälä on sertifioitu TRE-ohjaaja, pohjakoulutuksena lähihoitaja ja sosionomi.

Keho osaa ja haluaa korjata itse itsensä, kun keholle antaa mahdollisuuden!