Access Bars

Mitä on Access Bars?

Access Bars -hoito on lempeä ja kevyt hoito, missä hoidettava lepää kaikessa rauhassa hoitopöydälle peiteltynä samalla kun hoitaja käsittelee pään alueen 32 energiapistettä kevyesti koskettamalla. Näihin pisteiden kautta päästään käsiksi elämän eri osa-alueisiin liittyviin uskomuksiin, ajatuksiin, rajoitteisiin ja toimintatapoihin. Toistamme helposti samankaltaisia tapoja pääsemättä niistä eroon. Pisteiden kevyt koskettaminen auttaa meitä irrottautumaan toimimattomista toimintatavoista. Se vapauttaa erilaisia tukoksia ja tuo uudenlaista vapautta kehoon ja mieleen. Access Bars on vähän kuin tietokoneen kovalevyn puhdistus ja eheytys.

Access Bars -hoito on kotoisin Yhdysvalloista, jossa sen on kehittänyt Gary Douglas. Access Consciousness tarjoaa luentoja, koulutuksia ja työkaluja, jotka lisäävät tietoisuutta ympäröivästä maailmasta sekä omasta potentiaalista. Access Bars on yksi tällainen työkalu. Halutessasi voit lukea lisää Access Consciousnessin sivuilta.

Kenelle Access Bars sopii?

Access Bars on fyysisesti hyvin lempeä hoito, joten se sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille. Lempeytensä ansioista se sopii myös heille, joille ei suositella hierontaa. Vakavista mielenterveyden häiriöistä kärsiville en suosittele hoitoa ilman lääkärin konsultaatiota.

Access Bars -hoito sopii hyvin monenlaisiin tilanteisiin. Kukapa ei kaipaisi hetken rentoutusta hektisen arjen keskellä. Stressitasot laskevat kuin huomaamatta ja keho vapautuu jännityksistä. Mieli hiljenee hetkeksi, etkä haluaisi nousta hoitopöydältä hoidon loputtua. Ja mikäli tunnet olevasi jumissa jonkin asian kanssa, hoito saattaa vapauttaa juuri oikeat ajatuskehät uusille urille.

Hoito sopii erityisen hyvin, mikäli koet olosi jatkuvasti väsyneeksi, muttet kuitenkaan oikein osaa rentoutua ja pääsi käy jatkuvilla ylikierroksilla. Olet saattanut kokeilla jo kaikkia mahdollisia työkaluja eikä mielesi siltikään tunnu rauhoittuvan. Access Bars -hoito on se ihana delete-nappula, joka luo tilaa mieleesi ja hiljentää sisäistä apinalaumaasi.

Access Bars

Access Barsin hyödyt

Access Bars -hoidosta on saatu helpotusta stressiin, ahdistukseen, ylivirittyneisyyteen, tunteiden käsittelyyn sekä rajoitusten ja uskomusten poistamiseen. Hoito auttaa myös äkillisissä elämänmuutos- tai stressitilanteissa.

Jokainen ihminen kokee hoidon eri tavalla. Yleisesti Access Bars -hoito lataa akut, rauhoittaa mielen ja rentouttaa kehon. Hoidon jälkeen tunne on vähintään sama, kuin hyvän hieronnan tai monen tunnin syvän unen jälkeen. Parhaimmillaan vuosia vaivanneet ongelmat saattavat poistua. Mikä voikaan olla mahdollista, kun toimimattomat ajatusmallit vapautuvat ja pääset hyödyntämään potentiaalisi tehokkaammin.

👉 👉 👉 Asiakaskokemuksia

”Se on kuin huonojen asioiden poistamista tietokoneen kiintolevyltä. Se päästää irti kaikista syvään juurtuneista tunteista, ajatuksista, arvosteluista ja asenteista, jotka on tallennettu meihin elämämme aikana ja jotka eivät enää palvele meitä.”
– Gary Douglas, Access Consciousness -menetelmän perustaja

Lue täältä englanninkielinen artikkeli Access Barsin vaikutuksista.