Eläinkommunikointi

Luit aivan oikein, eläinkommunikointi! Koska olin aikanaan itsekin asian suhteen kovin skeptinen, niin arvaa mitä tein. Juuri niin, osallistuin eläinkommunikointikurssille, ja toiselle, ja kolmannelle…

Mitä on eläinkommunikointi?

Eläinkommunikointi

Eläinten kanssa kommunikoiminen tapahtuu intuitiivisesti. Yhteyden luominen on virittäytymistä samalle taajuudelle eläimen kanssa. Sitä voisi verrata radion kuuntelemiseen – kun osut oikealle taajuudelle, kuulet juuri sen kanavan lähetyksen. Eläinkommunikointi ei kuitenkaan ole mitään ajatustenlukua, joten voin ottaa vastaan vain sen, mitä eläin haluaa kertoa tai mitä hän antaa energiastaan lukea.

Eläinten viestejä on mahdollista ottaa vastaan kuvina, sanoina, videonpätkinä, hajuina, makuina, tuntemuksina, jne. Kommunikoinnin avulla voi saada selvyyttä monenlaisiin tilanteisiin, mutta mitään erityistä syytä kommunikoinnin tilaamiselle ei tarvitse olla. Saamani viestit tai niiden osat eivät aina aukea minulle, mutta kun kerron ne omistajalle, hän yleensä tietää mitä eläin tarkoittaa. Viestistä ei välity pelkästään sanat, vaan yleensä omistaja tunnistaa eläimen energian. Kommunikoinnin aikana on mahdollista välittää myös omistajan viestejä eläimelle, mutta eläin on todennäköisesti viestit jo saanut, mikäli ne on hänelle kerrottu.

HUOM! Eläinkommunikointi on viestin välitystä, ei eläimen kouluttamista tai sairauden diagnosoimista. Toki kommunikoinnin avulla voi saada lisätietoa esimerkiksi käytöshäiriöiden syistä tai kiputuntemuksista, mutta mikäli eläin on sairas, tulee se viedä eläinlääkärille.

Lue lisää eläinkommunikoinnista täältä
Asiakaskokemuksia

Miten tilaat kommunikoinnin?

Eläinkommunikointi

***** TÄLLÄ HETKELLÄ PIDÄN TAUKOA KOMMUNIKOINNEISTA AIKAPULAN VUOKSI. *****

Lähetä sähköpostia osoitteeseen ehea.sydan(a)gmail.com otsikolla eläinkommunikointi + eläimen nimi tai laita viesti sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Liitä viestiin kuva eläimestä (mielellään sellainen, missä eläin on yksin ja hänen silmänsä näkyvät), hänen kutsumanimensä sekä tieto siitä, onko hän vielä elossa.

Kirjoita viestiin myös kysymyksiä, joihin haluaisit saada selvennystä ja lisäksi tieto, onko kommunikoinnin tilaamiselle jokin erityinen syy. Kuittaan viestin vastaanotetuksi ja kerron samalla, milloin suunnilleen ehdin kommunikoinnin tekemään. Lasku tulee samassa viestissä valmiin kommunikoinnin kanssa. Tämä siksi, että joskus harvoin eläin ei ole halukas kommunikoimaan, eikä silloin toki laskuakaan tule.

Mikäli tilaat kommunikointia jollekin muulle, kuin sinun omistuksessasi olevalle eläimelle, huomioithan, että tarvitsen aina myös omistajan luvan ja kommunikointi toimitetaan suoraan omistajalle.

Eläinkommunikoinnin eettiset ohjeet

Kommunikointityötä tehdessäni noudatan näitä AnimalsTalk:n eettisiä ohjeita, jotka on  laadittu ylläpitämään hyvää eläinkommunikoijan työtapaa sertifioitujen AnimalsTalk kommunikoijien kuin asiakkaidenkin parhaaksi.

  1. Kunnioitan ammattiani eläinkommunikoijana ja sitä kautta osoitan saman kunnioituksen, rakkauden sekä empaattisuuden asiakkailleni, heidän eläimilleen, kollegoilleni, oppilailleni ja jokaiselle, jota työni kautta kosketan.
  2. Kommunikoinnin kautta annan äänen eläimelle ja luon turvallisen hetken ja/tai ympäristön, jossa eläin voi välittää viestin sellaisena kuin se on.
  3. On hyvin tärkeää, että jokaisen kommunikoinnin alkaessa on selvää, että eläimen oma ihminen on antanut luvan kommunikoinnille. Näin tulee olla myös tilanteessa, jossa kommunikointi tilataan lahjaksi kolmannelle osapuolelle.
  4. Kommunikointia tilattaessa sairaalle eläimelle tai jos kyseessä on sairausepäily, on kommunikoijana tehtäväni AINA tehdä selväksi, että en tee diagnooseja tai määrää lääkehoitoja tai tee muutoksia olemassa oleviin lääkityksiin. Edellä mainituissa tapauksissa, ohjeistan aina asiakkaan kääntymään eläinlääkärin tai muun asiaan koulutuksen saaneen ammattilaisen puoleen.
  5. On tärkeää ymmärtää, että joissain tapauksissa minulla saattaa olla eläimen tilanteeseen liittyvä oma henkilökohtainen mielipide. Oma mielipiteeni ei saa koskaan vaikuttaa kommunikaatioon ja se pitää erottaa siitä. Mainitsen erikseen asiakkaalle, kun kyseessä on mielipide eikä intuitio tai muutoin suoraan eläimeltä saatu viesti. Minulla ei ole koskaan oikeutta tuomita ihmistä, eläintä tai kommunikaatiossa esiin nousevaa tilannetta tai tapahtumaa.
  6. Kunnioitan ihmisen ja eläimen yksityisyyttä enkä koskaan jaa mitään tietoa, jota olen kommunikaation aikana saanut. Jos haluan jakaa informaatiota tietystä eläimestä opettajana tai tutkimustarkoituksessa, on asiakkaalta aina saatava lupa.
  7. Vetäydyn kommunikaatiosta, jos tiedän, että en voi auttaa tai oma objektiivisuuteni tai arvokkuuteni kommunikoijana on vaarassa.

© Maiccu Kostiainen

—————————————————————————–

Voit lähettää minulle sähköpostia alla olevalla viestilomakkeella